Portfolio categorieën: Show All

Stork Nederland B.V. Emmen

Stork Nederland, onderdeel van Fluor, is een internationale technische dienstverlener met een breed aanbod aan mechanische en elektrotechnische diensten. Bij Fluor werken wereldwijd zo’n 75.000 mensen en zijn ze vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Gezamenlijk werken ze dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform. Leerkes Engineering heeft meegewerkt aan een aanbesteding voor de Provincie Fryslân, waarbij 3 bruggen in omgeving Leeuwarden Elektrisch en besturingstechnisch zijn gerenoveerd. Hierbij heeft Leerkes Engineering de hardware engineering op zich genomen waarbij de grote uitdaging was om binnen de strakke deadline, het geldende bestek te vertalen in goede werkbare elektrische schema’s die voldoen aan de typicals van Provincie Fryslân. Deze werkzaamheden zijn grotendeels bij huis uitgevoerd waarbij veelvoudig contact is geweest met de werknemers van Stork en Provincie Fryslân.

TELE Besturingstechniek B.V. Hengelo

TELE Besturingstechniek is een hoogwaardige machinebouwer op hoog niveau. Geen enkele uitdaging is hen te groot. Ze hebben ongeveer 25 mensen in dienst en bouwen innovatieve schakel- en besturingskasten voor de machinebouwer. Zij zijn gespecialiseerd in de Europese en Amerikaanse markt en mogen schakel- en besturingskasten certificeren volgens UL 508A/CSA. Leerkes Engineering heeft een aantal projecten uitgevoerd voor TELE Besturingstechniek, waarbij Leerkes Engineering deze opdracht geheel zelfstandig de elektrische schema’s heeft vervaardigd met Eplan Electric P8. Deze werkzaamheden zijn grotendeels bij huis uitgevoerd waarbij veelvoudig contact is geweest met de werknemers van TELE Besturingstechniek.

Function Control Research B.V. Groningen

Function Control bouwt papier en karton inspectiesystemen. Dit zijn Hi-tech systemen die werken d.m.v. Vision. Ze hebben ongeveer 10 mensen in dienst en bouwen hun machines zelf. De machines worden geleverd over de hele wereld. Leerkes Engineering heeft voor Function Control een nieuwe Eplan Electric P8 standaard en huisstijl ontwikkeld en geïmplementeerd binnen het bedrijf. Daarnaast heeft Leerkes Engineering alle oude machines opnieuw in de nieuwe stijl getekend, verbeterd en getoetst aan de nieuwste normen zoals NEN-EN-IEC 60204, NEN-EN-IEC 61439-1 en NFPA 79. Deze werkzaamheden zijn grotendeels bij huis uitgevoerd waarbij veelvoudig contact is geweest met de werknemers van Function Control.